Nevnímáš a životem chodíš

Nevnímáš a životem chodíš

Anotace: „Miluji život, protože mi dal tebe. Miluji tebe, protože ty jsi můj život.“ — John Lennon

Nevnímáš a životem chodíš,
Často se neštěstím brodíš,
Nestíháš a schytáváš rány,
Nevíš, do jaké jít brány,
Smutno je ti,
A přitom sama sebe hledáš.

Jsem sám, a přitom mám tebe,
A v tobě tebe vidím jen sám sebe,
Jaká jsi, to se mi líbí,
Vrátí se, to ti slíbí,
Nenecháš se a přitom můžeš,
Sám si říkám, co kluku zmůžeš.

„Ahoj holka, to jsem já,“
„Nech mě, já jsem svá,“
„Stále na tebe myslím,“
„Dobře, mluv, slyším,“

„Mé srdce je ti otevřené víc, než si myslíš a záleží mi na tobě moc,
Kudy chodím, tam na tebe myslím, a když tě vidím, chtěl bych tě mít u sebe,
Pokud budeš chtít ode mě štěstí a radost, dám ti ho,
Pokud budeš chtít být se mnou šťastná, budeš,
Pokud chceš, abych byl jen tvůj, budu,
Máš něco krásného na dosah, tak si to vezmi,
Nemusíš se bát, nemáš co ztratit,
Jen získat a já taky.“

Když přemýšlím, zapomínám se,
A přitom se ztrácím ve tvých snech s tebou,
Společné objetí, něžný polibek,
Doteky a svůdné pohledy,
Bojíš se, ale se mnou nemusíš,
Opravdu… Jsem tu pro tebe a tvůj…

Jenže ty nevnímáš a životem chodíš…
Autor o3_gambit, 05.04.2020
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Hledající, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí