Moje světýlko

Moje světýlko

Mluvíš a cinkají
korálky z tvých rtů.
Na šňůrce srdce čekají,
ve světle teplých dnů.

V plamenu svíčky naděje,
vedle nedopité sklenky vína.
Člověk si přeci rád dopřeje,
pocit co mu život připomíná.

Ty jsi můj pamlsek,
slabost mojí vůle žít.
Naděje ve tmě paprsek,
nejmilejší co umím si představit.
Autor petrzal, 07.04.2020
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Hledající, Scia, jenommarie, Martinecka23, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása světla a světýlek ;-) "ST"

07.04.2020 12:01:28 | jenommarie

:-*

08.04.2020 07:08:15 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí