Pro tebe

Pro tebe

Anotace: .

Něco si přej hvězdavězda padá,

ale neotálej moje panenko,

než noc ukáže nám záda

a vyjde nové ranko.

 

Prej si třebas jen

ať ti měsíc poradí

ať ti skromně ukáže. 

Jak překonat špatné nálady, 

smutné dny a nesnáze.

 

Přej si větru nebo bouře,

deště nebo sněhu.

Rozmýšlej však moudře.

Já přeji si tvou lásku a něhu.

 

 

Tak pospěš než zhasne.

Já své přání již mám.

Ať jsou naše dny jen ty šťastné,

ať jsme na vždy spolu již nikdy sám.

 

 

Ať Staré rány nám se vyhladí

v sametové nebe.

Mé srdce nechť vždy tě pohladí 

Kéž jsme na vždy už jenom pro sebe

Autor Tragejiri, 07.04.2020
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí