Tajemství vod

Tajemství vod

Anotace: V první vlnce nad hladinou.. dvě ryby si hrají.. své šupinky vytírají.. snovou krajinou..

V první vlnce nad hladinou

dvě ryby si hrají

své šupinky vytírají

snovou krajinou

 

s druhou vlnkou v kruhu s-ní

její šupinka v jeho mnoho dní

a slunce rukou duhy

dotklo se ploutví vzpruhy

 

třetí vlnka na okraji

víčka zelená v modrém nebi utápí se

mlíčí jeho žábrami dýchá a jí

dvě ryby do hlubin tajemství potápí se

 

 

~~**~~

a vlnky v kruzích zůstaly

putují dál vodami

pohladí každou z kapek

pro každou spojení krapet

Autor Rose Rosé, 07.04.2020
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, šerý, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zabrala! Zasekl jsem a vytáhl. Pěkný úlovek.

07.04.2020 21:10:09 | šerý

Děkuji :)

13.04.2020 08:58:56 | Rose Rosé

Moc hezká rybí aktivita. "ST" Odkaz uložen. ;-)

07.04.2020 18:16:25 | jenommarie

Děkuji :)

13.04.2020 08:58:34 | Rose Rosé

;-)

13.04.2020 10:24:50 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí