Drakónovy zákony

Drakónovy zákony

Vím že mě chceš potrestat
ale není to trochu drakonické?
zkoušet moje mravy lidské

moje srdce je odevzdáno jen Tobě
s Tebou nedaruji ani kousek sobě
či zlobě

ovšem Tvá nedůvěra kypří
vždy jsem naivně doufala že jsme dost chytří
a tohle nás nepotká

nevím jestli se smát nebo brečet
jestli to řešit ráno nebo večer
jsem zklamaná

proč nehovoříš k mým panenkám
nestojím Ti ani za to?
tak si nech to tvoje zlato
Autor Zmatkarka, 08.04.2020
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drakonovy zákony byly velmi přísné.Tak snad ve Tvém případě nebudou .-)
Velmi pěkná, ráda jsem dala ..ST..

09.04.2020 23:10:47 | Jaruška

Děkuji :)

30.04.2020 11:29:48 | Zmatkarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí