Vrahem

Vrahem

Anotace: Příběh pážete - Vrahem

Další den pohřeb se konal,
pacient dlouho jim nestonal.
Viník neznámí, příčina šedivá.
Pocity smutku, nálada deštivá.

Pozván jsem byl, však odmítnul.
Zadržet vinu, aby ji čas prominul.
V koutu temnoty hledám odpovědi,
mířím tak tu ku vlastní zpovědi.

Myšlenky nelze ničím odvrátit.
Obětí či skutkem božím oplatit.
Mám se přiznat nebo v utajení zůstat?
Kát se nebo svědomí černé vzkvétat?

Autor báseňkář, 08.04.2020
Přečteno 162x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí