Jarní

Jarní

Anotace: ...a říkanková :o) J.C.s

Chtěl jsem mít za kamarádku
polibkem co chladí čelo
májového deště Kapku
O magiském to bylo svátku,
nebe právě potemnělo,
bez klamných iluzí a zmatku
já vstoupil na křižovatku
kde mé mládí odeznělo
Tam postavu jsem spatřil v šátku
Čas co skládá na ošatku
jak pestré žití leporelo
Hned požádal jsem tu babku
ať zpětný chod dá kolovrátku
by trapně jen nevyznělo
mé pozvání pro tu Kapku
Autor j.c., 06.03.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potřebovala jsem se dnes usmát a povedlo se mi to...díky.

08.03.2007 20:34:00 | Hančí

..jaro..kapky deště..láska.. hmmm.. :-)))

06.03.2007 19:46:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí