Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Kde jsi?

Kde jsi, kde na mě čekáš?
Roky bloudím, hledám.
Kde jsi, kde se skrýváš?
Doufám, že tě jednou shledám.
Kolikrát jsem to chtěl vzdát,
A zapomenout na tebe.
Někdy bych tě nechtěl znát,
Ale nechci myslet jen na sebe.
Doufám, že brzy se shledáme
Dochází mi čas.
Moc míst, kde tě hledat nemáme
Doufám, že tě brzy potkám zas.
Autor Mír v duši, 13.04.2020
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Básník Karel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Většinou jsou to náhodná setkání, tak věřit nepřestat.;-)

13.04.2020 21:47:22 | jenommarie

Přeji, ať najdeš

13.04.2020 15:44:14 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí