Ona

Ona

Jsem nula a jsem negativní
kéž by se už vypařila
z mojí hlavy a z mého těla
pak se jenom rozletěla

Do milionů různych směrů
a jedna by tě zasáhla
vsákla by se do tvé kůže
nebo sklouzla do kaluže?

Občas vidím stále záblesky
jako kdyby v tobě žila
nevím jestli jenom v mém oku
či furt dýchá, byť jen trochu

 

( jen v to doufám)

 

Usnu touhou po odpovědi
a již nechci se probudit
již nechci další bdělé snění
stačí věčné zapomnění...

Autor Melancholiak, 14.04.2020
Přečteno 257x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, gallatea, Aiury, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Ziny, Vydima27
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prebudenia vedia byť veru kruté, tiež som jedno také nedávno zažila...aaach jo

25.09.2021 00:24:41 | gallatea

..děláš čest svému nicku..;-)

15.04.2020 20:46:06 | Marten

Děkuji mooc :)

15.04.2020 20:55:59 | Melancholiak

Dobrý je to

14.04.2020 09:33:15 | petrzal

Děkuji :)

14.04.2020 09:48:11 | Melancholiak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí