.,.

.,.

Byla tam ta snaha, ta snaha o to žít.

Do tý doby než si přišla ty, chtěla všechno vzit.

Asi se ti to povedlo, proč tu mám teď být?

Pořád řeším otázku, nemít důvod žít je důvod umřít?

Mám pocit že to nevyřeším, možná se toho bojím.

Ano přiznávám, bojím se, ale ne o tebe.

Nebojím se tě ztratit, dávno už to není láska.

Spíše prokletí, chceš se mnou být pořád.

Myslíš že to vydržím? Potřebuju čerstvej vzduch,

trochu prostoru, ty mě držíš dole, sice nutíš dýchat,

ale, každý tvoje slovo bodá jako dýka.

Autor NPPPP, 15.04.2020
Přečteno 201x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí