Ze spaní

Ze spaní

Odevzdaně volám do tmy,
tvoje jméno z polštáře.
Pohlcen snů sametem.
Starosti teď nemám žádný,
když hledím ti do tváře,
co mým snům je námětem.

Zrychlený můj cítíš dech,
tíži paží jimiž tě halím,
přisouvám se k tobě blíž.
S tebou plout mě lásko nech,
k společným snům dokonalým,
vždy jde o to zdolat kříž.

Tiché noční souznění,
tolik síly lásko dává,
byť je to jen chvíle malá.
Zmatek má náhle řešení,
štěstí nás již očekává,
a tys se na mě usmála.
Autor petrzal, 17.04.2020
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Martinecka23
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi se mi líbí.
..ST..

18.04.2020 23:30:02 | Jaruška

To prodírání se těmi těžšími až do naděje a souznění je to nejhezčí, v lásce být musí. ;-)

17.04.2020 11:26:41 | jenommarie

Krásné vyznání :-)

17.04.2020 08:53:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí