zas jedna divná

zas jedna divná

Anotace: ..........

Madona čistá bez víry
láska se zrodí z nevíry
madona pláče
kněz chlípně se směje
podivné akty, podivné děje
čistota ve chlévě života
duše je víc než nahota

zbytečná prázdná slova
kážeš je zas a znova
neznáš ji jen slepě věříš
bible soukromý Ježíš
madona pláče
to ty jsi z kamene
láska se rodí z plamene

madona čistá
muž sténá v tichu
děti jsme krásného hříchu
čistý muž žena padlá
miluju lásku, miluju ďábla
Autor kroužek, 06.03.2007
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní...
A budu nad ní asi ještě dlouho přemýšlet.

23.06.2007 19:48:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí