Snoubení

Snoubení

Anotace: :)

Tajemný je úsměv Tvůj,
chtěl bych ho rty odkrývat,
slyšet slova, tak buď můj,
samotě se vysmívat.
Rozmlouvat jen dotyky,
hladit slůvky lásku Tvou,
prolínající jazyky,
snad svůj úkryt naleznou.
Schovávat se v objetí,
schoulit se a horce tulit,
být klidný v Tvém zajetí
a Tvé tělo rty si snoubit.
Rozprostírat city své,
peřinou je zakrývat,
možná je to všechno sen,
který v duši přebývá.
Autor Ďábel sám, 06.03.2007
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tajný sen duše.. :-)))

06.03.2007 17:58:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí