Déšť rudých květů

Déšť rudých květů

Rudé květy padají, 

déšť z šedého nebe, 

milenci se líbají, 

"Miluješ-li, miluji já tebe. 

 

Slzy se jak bílé perly skví, 

na řasách dna řeky, 

ptáčci křičí poselství, 

pavučiny tají věky. 

 

Pěna, šaty třpytu hladiny, 

koně, bílé Luny běží, 

milenci se něžně hladili, 

Ach, ta láska, čistá, svěží. 

Autor Schedir, 19.04.2020
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: TJD, Donne, praetorian, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí