Vzpomínka na budoucnost

Vzpomínka na budoucnost

Když vzpomínám na Tebe
mé srdce smutkem bolí.
Když sny jsou o tobě
mé srdce slzy roní.

Proč jsem jen hloupý byl
tebe jsem odradil
odehnal
odcizil...
Chyby opakoval,
své sliby neplnil...

Teď ze všech dnů barva mi mizí,
a všechno známe zdá se tak cizí,
Sám v téhle samotě útěchu hledám,
Sám můžu zato že pomoc nemám.

Teď noci o samotě, myšlenky šílí,
nemyslet,
zapomenou,
nebýt. (alespoň na chvíli)

Už celé roky v srdci Tě nosím
Jako Tebe jsem žádnou nemiloval
pro žádnou takto neveršoval.
Tebe navždy v srdci budu míti.


Má náruč už nejednou poznala Tebe
hebkost tvé tváře již dobře znám
A když já teď přišel o Tebe
navěky zůstanu sám.

 

Autor OŠ96, 22.04.2020
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Majda, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jojo, taky jsem takhle kdysi psal.. a spousta jiných taky.. neboj, sám nezůstaneš, ledaže bys sám chtěl.. :-)

25.04.2020 22:17:09 | Bluefish

Pozdní lítost. S ní se už netančí. Vítej, ať tedy s múzou Literu.

22.04.2020 23:41:29 | šerý

Děkuji

23.04.2020 09:24:48 | OŠ96

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí