Daný slib

Daný slib

Anotace: ***

Pohlédni do očí mých
Spatříš v nich co nikdy dřív.
Růži bez trnů, co bodá.
Ač mám strach něco provést,
Své prsty chci do tvých vplést.
Myšlenka na tebe mě hlodá.

Černý svět, tak to vidím já,
Láska se mě netýká.
Milovat je pro mě pasé.
Dávno jsem si přislíbil,
Že sním co jsem nadrobil.
Ten slib mě snad usmýká.

Vždyť jsem řekl: „Tak už dost!
Už nechci být v srdci host.
Nechci už být zmámen.“
Tak proč se vše navrací?
Osud svůj zrak odvrací.
S mým slibem je – opět – amen.

Je to tak, věř a věz,
Láska – ďáblův vynález.
Kazí všechny sliby dané.
Přesto, díky ní se zdá,
Dívka má hlas anděla.
Láska dělá životu resumé.
Autor dark_stuff, 06.03.2007
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivý...tak nějak se mě to teď taky týká...:-)

láska nevidí chyby...
nevidí lež...
hoří jen touhou...
touhou nebýt sám...

06.03.2007 20:34:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí