Noc

Noc

Anotace: ..odchod...kam?

V náručí cítím tvé hřejivé teplo,
jsi plná lásky,
už chodíme ve dvou.
Jsi mocná a krásná,
jak noční lampy světlo,
držím tě za ruku,
líbám tvé tělo.

Svět pod víčka zavíráš,
vnímáš mé nitro,
dívám se na nebe,
srdíčka tlučou jak jedno.

Hvězdičky třpytí se,
jak světélka z temnot,
mám chuť tě teď milovat,
splynout v tělo jedno.

Skočila noc a zas je tu den,
slunce ať ukáže, jak živý byl sen.
Chybí mi síla a vůle dát ti svůj vjem,
už musím jít, buďte tu sbohem.
Autor Diablek, 06.03.2007
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí