Bylo by hezký...

Bylo by hezký...

Anotace: ...

Bylo by moc hezký normálně žít,
o dotycích něžných nemuset jen snít.
Nemít v sobě věčně prázdno,
splést si hlavu krásnou láskou...
Cítit ten pocit,kdy buší ti srdce,
kdy nemůžeš spát a třesou se ti ruce.
Kdy podlamujou se ti kolena,
kdy nechceš být nevěrná.
Bylo by hezký nebýt chladná jak kostka ledu.
Ještě nevědět, že svět je s příchutí jedu.
Bylo by hezký být ještě pořád naivní,
mít pocit,že každá chvíle je nevšední.
Bylo by hezký nebrat city jako sázku,
bylo by hezký ještě pořád věřit v lásku...
Autor RustyHalloes, 06.03.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

cela myslenka je opravdu dobra a myslim,ze vyjadruje nejen tvuj pristup:-)minimalne muj taky... jedine co bych vytkla,je ta cast Kdy... trikrat mi to tam moc nesedi. ale zaujalo me to

07.03.2007 17:23:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí