Kdybys jen věděl...

Kdybys jen věděl...

Kdybys jen věděl,
už je to sedm neděl
Kdybys jen věděl,
jak pořád vzpomínám na to,jak jsi u mne seděl
Kdybys jen věděl...

Kdybys jen věděl,
že tě mám vážně ráda
Kdybys jen věděl,
že tě neberu jen jako kamaráda,
Kdybys jen věděl...

Kdybys jen věděl,
že vzpomínám na to, jak jsi na mne hleděl
Kdybys jen věděl,
jak moc bych si přála, abys mi pověděl
že mne máš rád
Kdybys to jen věděl...

Kdybys tohle všechno věděl,
tak bys vedle mne seděl,
do očí mi hleděl,
a pak mi pověděl,
jak moc máš mne rád.
Autor Baruvej, 09.05.2020
Přečteno 217x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Majda, Dávid, Tomcat, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli on už to neví. ;-)

09.05.2020 09:17:10 | jenommarie

Napsala jsem ji už dávno, samozřejmě to věděl, ale neklaplo to. :)

09.05.2020 11:19:35 | Baruvej

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí