Schody z mramoru

Schody z mramoru

Schody z mramoru

Stoupám stále výš,

blížím se k vrcholu,

krev se tam leskne,

na schodech z mramoru.

 

Ten pohled děsivý

na tělo bezduché,

tep ještě zesílí,

srdce div nepukne.

 

Poklekám vedle ní,

slzy mé stékají,

neváhám, memyslím,

nůž beru do dlaní.

 

Mířím si na srdce,

těším se na nebe,

bodnu nůž prudce

a myslím na tebe.

Autor Jannn, 11.05.2020
Přečteno 183x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí