Pojistka lásky

Pojistka lásky

Anotace: Nová doba, nové možnosti.

Dobrý den přejete si pojistit? Co? No třeba lásku!
Copak to jde? Kdo to kdy slyšel! Běžte pryč.
A proč pak by to nešlo, tak uzavřeme sázku?
Nedělejte si ze mě žerty nebo vezmu bič!

Ale promiňte, tady je smlouva a pak už jen platíte.
To zní lákavě a už netrpěl bych stesky.
No a když náhodou pak lásku ztratíte ...
Vždyť budu pojištěn tak co. Dejte sem ty desky.

A co vy? Taky patříte k těm co si myslí že to jde?
Autor Mava, 21.03.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem si řekla, že se projít zkusím
tvými básenkami, když mám chviličku...
jak to vypadá, tak málem dlužní úpis
chceš vymáhat, človíčku... :o)))

13.09.2005 14:02:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí