Dny s Tebou

Dny s Tebou

Obětí, polibky, lásku,

 - to každý den dáváme v sázku -

nechci jen proplouvat životem

a být toho všeho otrokem

 

Každý den s tebou je jiný

 - dech beroucí, mrazivý a citlivý -

Nechci být bez tebe ani hodinu,

a užívat si naší lásky každou vteřinu.

 

Nepotřebuji životní cíle,

 - kariéra, snažení a píle -

Jen žít s tebou naplno a smát se

to znamená milovat Tě v lásce

Autor Kate Jodl, 22.05.2020
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Isla, Kapka, Emily Říhová, Přednosta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I malý životní cíl je třeba mít
- s láskou a pokorou životem jít ;)

22.05.2020 19:20:35 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí