Svět patří nám

Svět patří nám

Večer tě miluju, v noci tě znám
My dva jsme stejný, svět patří nám

Než začne svítat, všechno ti dám
Ráno mě změní však, teď chci bejt sám

Nekoukej na mě tak, byl to jen klam
Musím už jít, a ty neptej se kam
Autor sun.flower, 23.05.2020
Přečteno 216x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, vojtěška, šerý, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;) no jo.. vítej v klubu

23.05.2020 22:09:33 | vojtěška

To bylo rychlé..že by potřeba samoty..a strach z lásky;-) "ST"

23.05.2020 13:40:17 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí