Buď mi blíž

Buď mi blíž

Anotace: první spolupráce s kamarádkou, která taky čas od času něco napíše

PoetiK ft Bárinka – Buď mi blíž

Někdy jsem všechno a jindy nejsme nic
přijdu si jak výplň na prázdný místo,
nestydí se za svou chybu, ale bojí se jí říct,
do očí a tak v eSeMeSkách musíš číst to.
A vůbec nevím jestli je Láska sladší,
když takhle po ránu dopíjím Irskou,
a po posledním doušku kávy, přemítám jestli radši,
nemám opětovat lásku zvířecí než tu lidskou.

Životní nástrahy a mnoho slz,
když si dám po ránu do sklenky džus.
Fakt nevěřím, že láska se tu děje?
Tak mě obejmi - a silně mě drž.
A nevěřím, že jsi tu se mnou byl.
Pouze stesk by mi po tobě zbyl.
Vím, že se mnou máš jen kříž,
jen o jedno prosím Tě - buď mi vždy blíž..

Ale moje drahá, víš jak,
já potřebuji ve všem o nás mít jisto,
Nedávám najevo emoce, bojím se přiznat,
že je lepší mít jednu na celý život než virtuálních mít sto,
V noci mě vzbudí z rozchodu přízrak,
ale vím, že soužití dvou těl je vždy risk no,
cesta ke společnému kormidlu je příznak,
že jsme si blíž a budeme ještě blízko.

Drahý můj, dej si čas, směj se únavě na Just.
Zahrnu tě náručí a spoustou pus.
Přízrak rozchodu, hoď za hlavu,
Dva jsme na výhru i na prohru.
Proti světu, budeme mít nejhezčí dohru.

Proplouváme spolu na moři Peklem i Rájem,
Bok po boku, ruku v ruce, nazýváme se párem,
Jsme tu sami pro sebe, o nic jiného nemáme zájem,
Máš mě ráda a já mám Tě rád,
Jsi Má Madam Poezie a já jsem Tvým Pánem.

Autor Poetik, 03.06.2020
Přečteno 216x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Vydima27
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se doplňujete... :)

04.06.2020 08:54:18 | Emily Říhová

Děkujeme pěkně :)
Je to první spolupráce a ještě k tomu na dálku. ceníme si takových ohlasů :)

04.06.2020 23:51:54 | Poetik

Líbí se mi;-) "ST" ať Madam Poezie s Pánem básně píše dál.

04.06.2020 01:12:38 | jenommarie

Děkujeme pěkně :)
Shodli jsme se s barunkou, že tohle nebyla poslední spolupráce a už chystáme další :)

04.06.2020 23:53:47 | Poetik

Tak ať se daří v další tvorbě;-)

06.06.2020 09:23:40 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí