Uvězněna v čase

Uvězněna v čase

Já chtěl bych říct teď pánu Času,
Prosím, jen chvilku zastav se a stůj,
Budeme spolu hledět na tu krásu,
Podívej, to ona je ten důvod můj.

Pane, jen na chvíli pozdrž tvůj čas,
V něm uvězni vše, ať mám ji jen pro sebe,
Aby jak voda kolem neprotekla zas,
Ta krásná hvězda s očima v barvě letního nebe.

Jen na vteřin pár přál bych si zažít,
To co jen v myšlenkách ukrývám,
Neřešit kdo a jak se bude tvářit,
Že něčí vztah tu podrývám.

Hladit ji ve vlasech a v rukou hýčkat,
Líbat tu spanilou tvář,
Kéž mohl bys jen tu chvilku vyčkat,
Dokud nespálí mne její zář.
Autor Mins, 04.06.2020
Přečteno 213x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Isla, Emily Říhová, Frr, jenommarie, Ešus
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za mile komentáře

04.06.2020 20:11:00 | Mins

Ať čas je milosrdný a zvolní svůj let
k nohám vám položí celičký svět... :)

04.06.2020 20:01:38 | Emily Říhová

Líbí se mi;-) "ST"

04.06.2020 19:12:57 | jenommarie

Výborné dílko :o)

04.06.2020 18:00:31 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí