Chybami se člověk učí

Chybami se člověk učí

Když jsme se k sobě přitiskli
a dali průchod vášni,
Tvé rty se do mě otiskly,
teď hledám únik v básni.

Kdekoli jsem, mám tě v hlavě,
ale nemám Tě ve své náruči.
Nevěřím, žes to brala jen hravě,
že jednou nocí to končí.

Na moment jsme se spojili
a nebyla to jen žádost těla.
Když jsme se políbili,
já jsem to chtěl i Ty jsi to chtěla.


Vím, byla to chyba. Chybami se ale člověk učí.
...
Naučíme se spolu žít?
Autor Ešus, 04.06.2020
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: Dávid, Donne, Poetik, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja sa tiež pripájam a držím palce :)

07.06.2020 14:32:15 | Dávid

Krásné a pravdivé :-) Upřímně řečeno, myslím, že přesně chápu, jak se cítíš...
Budu vám držet palce ;-)

05.06.2020 19:22:10 | Titanie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí