Bez n(ad)ěj

Bez n(ad)ěj

Anotace: říká se, že bez tekutin a bez lásky se nedá žít souhlasím jen s tou první půlkou

práz-dno-ta

odemykám

první schod

klap

klap

kap

celý dům ví že jsem doma

celý dům ví že mám boty na podpatku

celý dům ví že jdu sama

ale ty

nevíš nic

---

aby vesmír zůstat v rovnováze je na miskách vah

moje bílé víno a moje černá duše

a moje touhy jsou prázdné jako je prázdný můj byt

na slzy není čas na city není odvaha na lásku není místo na duši není tělo

slzy čas láska i duše jsou fluidní koncepty

i sex je hodně mokrá záležitost

a pokud ne - neděláš to dobře

---

výkřik 

pramen, nebo dno?

v jedno potopení

nepochopení

všechno se rozpadá a mění

ale možná to tak není

možná je měsíc v úplňků jen úplně prázdný

možná jsou milenci jen pomýlenci

možná jsou vzory na koberci tajemnými cestami ke štěstí

a možná nic jako štěstí neexistuje a je to jen další tekutý koncept

jenom další kapka v moři jenom další sklenka vína jenom další horká slza jenom další krůpěj potu

jenže bez tebe je stejně všechno jenom (s)poušť 

Autor Ell19, 07.06.2020
Přečteno 199x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Frr, jenommarie, Isla, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutno v duši, nez lásky se žít dá...jen, kdo jí pozná..už se k tomu životu těžko vrací;-(

07.06.2020 19:40:28 | jenommarie

Líbí se mi, nakonci to přiznání...

07.06.2020 19:29:19 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí