Jak je důležité míti Filipa ...

Jak je důležité míti Filipa ...

Anotace: Ještě budu upravovat asi ..první nastřel..

Radši se otočim za jiným,
Než bych se usmála na tebe
Jsi pro mě jen zdrojem trápení



Složitá hlava moje
Prahne po svobodě
Chce trávit čas s dobrými přáteli
Jsi pro mě zdrojem nepokoje
Jak je důležité míti Filipa?



Vzrušuje mě.
Monogamie.
Udeláš mě.
V praxi ji nechci míti.
Obtěžuje mě.
Udělat sebe k obrazu tvému.
Čert vem tu růžovou něhu.
Zaslíbit své býti jen sobě.
Hýčkat si svou fobii.




Vztah mi dává sebevědomí lovit v jiných vodách.
Dnes večer půjdu za jiným,
Když tebe mám doma.






Jako blázen nečiní mě to šťastnou,
Výčitky.
Chci být lepší bytostí.
Dřív tu nebyly.
Teď svědomí buší na vrata.
Přesto probouzí to spícího sociopata.




Možná tě jen chci na moment vlastnit.
Sbalit.
Jak moc mě to vlhne mezi stehny.
Že bys mě chtěl, že bych se ti zalíbila.
Nesmím.




A možná přesně takhle je to dobré.
Bez konvencí.
Klece obepinající.
Sama jako víla tančící.
Než spadne do víra lásky.
Jen vrásky.
Jen strach.
Mé tělo.
Mou duši.
Po svobodě toužící.
Dýchám ji.
Autor Loveless, 11.06.2020
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Tomcat, kudlankaW, vojtěška, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je zas jízda.. bez předsudků.. bezva

12.06.2020 19:17:26 | vojtěška

Umyl si Filip dnes uši a tuší,
že Loveless,
touhou po něm,
se tak snadno vzruší ? :-D ;-)

12.06.2020 18:30:01 | jenommarie

Právě, že moje uši jsou vůči němu hluší..:D a nechci ani tušit, co se skrývá, tam někde dole v buši :D

13.06.2020 19:00:37 | Loveless

:-D božííčku :-D chi

13.06.2020 19:09:44 | jenommarie

/ mytí? /... :-D*

12.06.2020 02:27:11 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí