Moderní Jezabel

Moderní Jezabel

Anotace: .

 

Ukážu vám něco
co nikdy nebudete mít
vy se do mě zamilujete
a já si jen nechám zaplatit.

Rty které nebudete líbat
ňadra které nebudete nikdy hladit
Ale plakáty s mojí postavou
si můžete celý pokoj vylepit.

Svléknu se pro vás až do barev
budete se se mnou chtít milovat
jak dav slintajících psů potících krev
budete mě chtít na kříž vašeho ega přikovat.

A ty sliny se změní v jiskry
a to všechno pak v plameny, nebude možné to přehlídnout
A z čisté touhy mě zlíbat do ruměnců
stane se touha házet kameny a potom můj krk podříznout...

Protože mě nikdy nebudete moci mít
a touhu po mě nedokážete skrýt.

Autor 8Zdenek, 12.06.2020
Přečteno 176x
Tipy 8
Poslední tipující: Anděl, jenommarie, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozprodat se do mrti... nehmatatelně.
Nalep si mě!

12.06.2020 14:30:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí