Co je láska?

Co je láska?

Anotace: Tuto básničku jsem napsala před rokem a půl.

Co mi chybí?
Proč se mi diví?
Chybí mi láska,
Chybí mi objetí.
Láska je sázka
A končí to dojetím.
Jsem stále jen sama,
Nejsem žádná dáma.
Chci jen obejmout a pohladit,
S někým se o všem poradit.
Chci se už skutečně zamilovat
A nechci se jen nezávazně pomilovat.
Já toužím po vztahu
Jenže je to o správném tahu.
A já s životem neumím hrát,
Umím si jen něco tajně přát,
Ale nikdo nemá potuchy o tom, co chci.
Sním o lásce a pohlazení hlavně v noci
Nechci žádného prince,
Chci jen aby zapálily se svíce
Svíce touhy a vášně
Chci líbat se krásně.
Chci kluka, který není zlý,
Chci kluka, co je milý
Chci kluka, co nepije
A svou holku nebije.
Chci kluka, kterej měl by mě rád,
Chci kluka, kterého bych se nemusela bát.
Chci kluka, co mě by chápal
A za můj strach o něj mi nenadával.
Chci kluka, kterej by mi zved náladu
A koupil mi i čokoládu.
Chci kluka, který by mě znal,
A vše o mě si pamatoval.
Chci kluka, který by držel slovo,
To chci fakt tolik toho?
Autor Pettyna, 07.03.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí