Knížku si nestačí jenom číst

Knížku si nestačí jenom číst

Anotace: Někdy je život i krásný

Knížku si nestačí jenom číst ...

Knížku si nestačí jenom číst, lepší je bejt spolu a krásně kvíst , co ta knížka vám vůbec dává , vždyť ti ten tvůj z okna mává , vždyť je to ten kterého chceš , nezapomeň a radši za nim běž , utíkej ale pomalu on ti hraje na kytaru , on ti zpívá on ti hraje do celého kraje , do celé širé krajiny dá ti pusu a maliny , maliny krásně do červena a ty si právě políbena . On by tě rád poznával a věci ti podával , podával všechno co ty chceš vždyť ty krásná seš , ty seš jako polštářek vítr ti rozcuchá ten tvůj copánek , ale to vůbec nevadí , větřík ti to znovu napraví . On ti dá asi polibek čas se zastaví u hodinek , pochvíli hodinky tikaj zas a on slyší v dáli ten tvůj hlas , srdce začalo bušit jako zvon, ty si pro něj ten nejkrásnější song . Chtěl ti jenom říc , že jsi pro něj víc , si pro něj víc než on pro sebe, má rád lásku od tebe . Chtěl by s tebou prožít trochu romantiku a ležet jen tak u rybníku , kde je čistá voďenka a kde roste pomněnka , pomněnka která všechno promění lásku i kouzlení , láska je vlastně to kouzlo co se nemění jenom rány zahojí , zahojí všechny beze změny, ale dá zase kousek něhy , něha musí být aby se dalo vůbec žít . Někdy se i problémy objeví co do života patří , každý ať nechce je jednou spatří . Jinak tobě přeji co nejmíň problémů, ale zato co nejvíc lásky nedělej si ze života vrásky . Vůbec se nic neděje , když slavík zapěje a štěstí se na tebe opět usměje .
Autor HELSING, 07.03.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí