Ty a tvé srdce

Ty a tvé srdce

Dám ti

do dlaně

kapku ranní rosy..

To abys nehledal v lukách

víly, co běhají bosi.

Dám ti do duhy tvých očí

tu z nebe..

Ta co začíná i končí..kousek

vedle tebe.

Dám ti na spodní ret tvého úsměvu

kouzlo všech krásných letních dnů

Z červánků v nebi utkaný šál..

To aby ses nikde netoulal.

Dám ti sebe

tam ,kde v lukách běhám bosa..

V náručí tvé..

schovaná jak ranní rosa...

Autor Liduška, 18.06.2020
Přečteno 303x
Tipy 14
Poslední tipující: Hortenzie, Iva Husárková, Isla, Kapka, Emily Říhová, jenommarie, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí...

19.06.2020 19:08:39 | Hortenzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí