Kdo jsi ty a kdo jsem já?

Kdo jsi ty a kdo jsem já?

Anotace: je to pořád dokola....

Kdo jsi vlastně ty?
A kdo já zase jsem?
O čem mluví tvé rty?
Proč provázíš mě mým snem?

To vše ti říct chci teď,
Třeba to mezi námi prolomí zeď.
Tu jsme si postavili sami
Díky tomu že známe klamy.

Jsi strašně zajímavý,
Tak jako déšť pomíjivý.
Ty jsi strašně tajemný,
Vím, že to není vzájemný.

Já jsem naivní holčička,
A vždy se ukáže slzička.
Jsem podle tebe archanděl,
Ten padlý anděl.

Ty jsi podle mě lucifer ale,
Bavit se chceš neustále.
Za každou cenu žít
A nenechat se polapit.

Já jsem ale jiná,
Snadno zmanipulovaná.
Avšak mám zásady své,
Které jsou jiné než ty tvé.

Ty jsi takový ten blázen,
Pro kterého není kázeň.
Ty ničeho se nebojíš
A o nikoho nestojíš.

Já stojím ale o tebe,
Chtěla bych tě pro sebe.
Miluju tě a taky vím však!
Že se mnou štěstí nenajdeš a tak!

Už se nebudeme trápit víc
Stejně by z toho nebylo nic.
Tak ti sbohem dám.
Trápit se už nenechám.
Autor Pettyna, 07.03.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo tak to v životě chodí,
ale jistě se to změní.
Přijde ten kdo o tebe bude stát,
a upřímě tě také bude mít rád.

08.03.2007 10:00:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí