Obdivuhodná

Obdivuhodná

Anotace: Některé si to tak přejí.

Bizarní láska

Dva muži, kteří milovali jednu ženu

a oba by pro ni položili život a udělali cokoli...

a zároveň se smířili a rozdělili

s nadpozemskou mocnou láskou.

Tihle dva tvorové ji udělali natolik šťastnou

- obdivem, úctou, zabezpečením a pokorou

kdy stala se pro ně bohyní .

Láska v souznění bez nenávisti

žila a kolovala v jejich srdcích.

 

Nejen vnitřně velmi krásná žena

pochopila svou krásu… charakteru

 

A nechala se (u)nést chlapama

Kdy navzdory se stala jinou a nepochopenou.

 

Přála si mít všechnu lásku.

Autor Krahujec, 20.06.2020
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: Amiradi, šerý, Emily Říhová, Kapka, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I to se může stát...
Někdy je větší štěstí dávat, než dostávat.

20.06.2020 13:36:10 | Kapka

I tak to může klapat..pokud si navzájem lidé neškodí..možná se povznesly nad ..mnohá. Když se to vezme. Kolik je manželství, kde to nefunguje..je to smutné. Na vztazích se má pracovat. Vždy je to o těch dvou, o úctě k sobě. ;-) *ST zajímavé

20.06.2020 12:18:38 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí