Linie

Linie

Anotace: (27/11/19)

Pamatuji ty dny,

jako by to bylo sotva včera.

Byly to splněné sny,

jaká je to smůla...

Ta nálada proudila v zemi, stromy.

Mezitím, co jsem bloudila v ulicích.

Miluji vzpomínat na ty časy,

kdy jsem ani neměla vzduch v plicích.

Kdy nebylo žádné kdyby,

ani černoty,

prej to byly chyby,

to, že jsme žili.

Jako když se dva blázni setkají,

a dvě hvězdy střetnou,

jejich části ve vzduchu létají.

Jsi mou pistolí

a já tvou střelou.

jsme jedna linie ___
Autor zatoulané kotě, 20.06.2020
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Martin_Beneš, mkinka, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí