Jak cítit lásku?

Jak cítit lásku?

Lásko, jak popsat to co cítím?
Jaká slova použít smím?
Po mém těle cítím chvění,
na mém těle hřejivý dotyk.
Bez tvé přítomnosti však všechno chřadne,
bez tvých slov mi v duši zní vzlyk.

V mnoha chvílích,
jen pluji na obláčku z perleti.
Můj rozum, bez moci, halí se do mlhy.
Jak bláhové říct miluji,
když znám tě pouze pár chvil.
Jen pouhý okamžik ..
jednu minutu.. v nekonečnu.

Je snad možné zjistit důvod toho citu?
Toho slastného dotyku, kdy roztřáslo se nebe..
A je nutné to vědět?
Jak cítit lásku, jak cítit zatmění srdce..
Ten okamžik v čase .. před kolapsem.
Autor ašari, 22.06.2020
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Guldrun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní dílo, gratuluji...

22.06.2020 16:23:22 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí