Delfín ve Vltavě

Delfín ve Vltavě

Anotace: ...

*

*

*

Nasadil jsi ten svůj výraz
Jako že ti patřím
A já slíbila ti jednorožce
Konvalinky v lednu
Nachytat ti všechen sníh
Než na zem by si sednul

Nasadil jsi ten svůj výraz
Jako že jsem bohyně
A já slíbila ti Atlantidu
Brzké ranní milování
Natáhnout z hvězd žhavé sítě
V prostřed noci na svítání

Nasadil jsi ten svůj výraz
Jako že jsem výjimečná
A já slíbila ti přečíst Prousta
Láhev na dně vzdechu mého
Vypustit ti všechna moře
Tohle všechno beze všeho

Nasadil jsi ten svůj výraz
Jako že jsem ztracená
A já slíbila ti že se najdu
Bez kompasu ve své hlavě
Budeš-li chtít lásko má
Budu delfín ve Vltavě

Autor zaba.zuzla, 23.06.2020
Přečteno 262x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Guldrun, Tomcat, jenommarie, zdenka, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veľmi pekná. ST.:)

24.06.2020 11:46:25 | Guldrun

Moc pěkný:-) *ST

23.06.2020 19:27:23 | jenommarie

Vtipné, líbí se mi.

23.06.2020 16:36:13 | Kapka

Pěkný, skoro by to byla dobrá píseň :o)

23.06.2020 14:34:34 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí