V mlžných horách

V mlžných horách

Anotace: ...

*
*
*

Opět ve svém nekonečném nářku
Písní lásky, s nádechem žalu
Dnes mi prapodivně zníš
Já cítím v průčelí tmy, ach jářku
Jak svým pohledem plným kalu
Na mých očích tuhneš, lpíš.

Z večera se vkradly po roce
První jedinečné kousky sněhu
A já měla pocit
Že mám na tváři jen kousek tebe
A když mi tam tak tiše padáš
Srdce mi to svírá, bolí, zebe.

Sejdeme se v Mlžných horách
Pak se dáme vůkol Železného pasu
Já v Mórijské zemi
Ukovám ti z plamene a jasu
Mithrilovou schránku, kam se schováš
S myšlenkami všemi.

Opět ve svém nekonečném nářku
Písní lásky, s nádechem žalu
Dnes mi prapodivně zníš…

*
*
*

Autor zaba.zuzla, 24.06.2020
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, jenommarie, šerý, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc hezké *ST ;-)

24.06.2020 22:18:39 | jenommarie

Moc hezké :) ST

24.06.2020 20:41:36 | Petr27

"Jářku to je nářků" hezká, ;-)ST

24.06.2020 19:19:21 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí