Včerejší sedmikrásky

Včerejší sedmikrásky

Anotace: ...

*
*
*
Řekla bych „zasáhls´mě, šípem z luku Amorova“
Ve stínu všech polopravd a lží
Však nenacházím tahle slova

Řekla bych „dám se zase dohromady“
Nejsem královna Viktorie
Přec´z očí cítím padat vodopády

Řekla bych „změním i svůj prstoklad“
Vím totiž jak chutná
Když není koho zítra objímat

Řekla bych "zašeptej pravdu do trávy"
To jen úlomky mých snů
Kouzelné báchorky vypráví

Řekla bych „ber to jako projev lásky“
Ale uvadám ti, uvadám
Jak včerejší sedmikrásky
*
*
*

Autor zaba.zuzla, 26.06.2020
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Tomcat, Donne, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborně, jen tak dál :o)

26.06.2020 14:47:21 | Crazymike

"posílám kropáček plný lásky, by neuvadly Tvé oči-sedmikrásky" ;-)ST

26.06.2020 11:32:31 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí