Už brzy

Už brzy

Anotace: Mateřská laska

Nevěřila jsem na lásku, neznala jsem její význam.
Tys změnil můj pohled na svět, a to Tě ještě ani neznám.
Chci sledovat tvůj úsměv a koukat do tvých očí,
teď už víš, že můj svět se jen kolem Tebe točí.

Už Tě chci mít tady, konečně Tě znát,
držet Tě v náruči, společně se smát.
Ty budeš mé zlatíčko, ty budeš právě ten,
s kterým budu chtít strávit každý jeden den.

Chci každé ráno slyšet, o čem se Ti zdálo,
každý večer poslouchat, co vše se přes den stalo.
Chci si s Tebou hrát, číst pohádky na dobrou noc,
nemůžu se dočkat, už se těším hrozně moc.

Chtěla bych Ti broučku, svou lásku dát,
a po tvém boku navěky stát.
Nevím, jakým směrem v životě půjdeš,
ale domov u mě v srdci vždycky najdeš.

Má láska k Tobě – ta se nikdy nezmění,
až budeš mě chtít poznat, dej znamení.
Už jen pár měsíců a pak budeš mezi náma,
budeš pro mě celý svět, a já budu Tvoje máma.
Autor SoyMaru, 28.06.2020
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tá je nádherná!

29.06.2020 12:30:22 | Viktory Mary

Krásná a plná lásky,
gratuluji maminko,
ať vše se jen daří
a přeji, hlavně
zdraví. *ST ;-)

28.06.2020 20:34:20 | jenommarie

S láskou ten malý poklad byl nám dán
v našem srdci mají navždy krásný chrám...
Velká gratulace milá SoyMaru :)

28.06.2020 18:42:17 | Emily Říhová

Krásná, a hned je proč žít a neodcházet do nebe jako ve Tvé předchozí básni
;-)ST

28.06.2020 14:39:51 | Tomcat

Nádhera a gratuluji, i k těmto přímým pocitům! :o)

28.06.2020 13:45:16 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí