Po uši v lásce

Po uši v lásce

Dávám si svou dlaň pod tvář
hladím si tváře,
jak jsi je hladil ty.

Být aspoň na chvíli
Tvoji paní.
Sdílet s Tebou
lásku i tvoje sny.

Dávám si na tvář klapky prstů
hladím pramen vlasů svých.
Kdesi za okny
déšť si ťuká stejně ,
jak mě kapky na očích..
Autor Liduška, 29.06.2020
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, jenommarie, KeepTheFlameBurning, Isla, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky hladí
i ke smutku svádí...

30.06.2020 18:36:15 | Emily Říhová

Vím jak moc jsou ukrytý jen jednoho..doteky ;-) *ST

30.06.2020 09:56:59 | jenommarie

"Tak utři slzy, doufej a nezoufej..." ;-)ST

29.06.2020 18:38:14 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí