Risk

Risk

Sedím ve vlaku
Koukám z okna
Přemýšlím nad osobou
Jak ji dostat.

Říct ji to bude nejlehčí
Však na hraně stojím nejtenčí.
Jak to přijme?
Dobře či špatně.

Okolo okna prochází lidi
Koukají na mě jako diví.
Copak snad něco divného na mne je?
Asi ne, jen koukám zahleděně.

Risknout to a říct to
Může znamenat všechno.
Ale já udělám všechno proto
Aby to co nejmíň bolelo.
Autor Vydima27, 30.06.2020
Přečteno 195x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá... Prohlédni skrze zrcadlo a budeš mít odpověď :o) Štastnou volbu :o)

30.06.2020 22:57:43 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí