Ach ta láska

Ach ta láska

Ach ta dívka plavovlasá,
v srdci mi nechala šrám.
Duši mi ukradla, rozervala ve dví.
Sténám tu v temnotě sám.

Ach ta láska nelítostná,
zahrává si se mnou dál.
Nechtěl jsem milovat, však nemůžu jinak.
Leda života bych se vzdal.

Ach ta pýcha plavovlasé,
mohla být mnou a já jí.
Nechtěla však s lůzou život tratit
a tak odešla bez loučení.

Láska si vybírá, jak se jí zlíbí.
Jen smrt je ke všem spravedlivá.
Bohatý a nebo chudý,
To ji nikdy nezajímá.
Autor Dareda, 01.07.2020
Přečteno 191x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí