Anděl

Anděl

Anotace: ...

Jsi nádherná jako anděl
Jsi jedno z hvězd na nebi
Jen tebe miluji
Miluji když mně něžně
Ale vášnivě políbíš
Když věrnost mi slíbíš
Když magické slůvko vyslovíš
Za vše moc ti děkuji jen tebe miluji
V mém srdci jsi hluboko tam
Odkud nikdy nezmizíš
Miláčku za krásné chvíle děkuji
Doufám že ještě víc jich bude
Mé srdce hoří pro tebe
Ten plamen je silný a neuhasitelný
Nikdo není lepší než ty
Ty jsi moje zlatíčko jsi nejlepší
A nejhezčí dívka na světě
A strašně tě miluji
Tvůj úsměv u srdce zahřeje
Tvůj dotek mně rozechvěje
Tvá láska mě obohacuje
Jsi moje vše a miluji tě
A vždy budu nikdy tě nepodvedu
Protože tě miluju a nikoho jiného nechci
Ty jsi prostě jednička moje sladká hvezdička
Jsi mou touhou láskou a vším
Co jen jde miluji tě a nevzdám se tě
Za všech okolností tě budu
Hájit a bránit a to i před
Svou rodinou přáteli prostě
Před všemi miluji tě !!
Autor Mausik, 08.03.2007
Přečteno 598x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí