Aspoň ve snu

Aspoň ve snu

Anotace: Báseň navazuje na předešlou báseň Risk

Riskla jsem to právě teď
Buď moje, buď můj svět.
Spolu objevíme spoustu míst
Kde můžeš spát a nebo si číst.

Řekla jsem to, ty ses dívala
Dlouho a zahleděně si zírala.
Ve mně se pocity míchaly
Jedny šťastní, druzí sebevraždu spáchat chtěly.

Prolomit to ticho chtěla jsem
Bylo dlouhé a tak tebe políbila jsem.
Čekala jsem odtrhnutí
Ty si však polibek něžný prohloubila víc.

Začaly jsme poznávat svět
Moje srdce začalo písně pět.
Jedno místo chytlo nás za srdce
Vítr do vlasů se ti opírá, vypadáš sladce.

Vracíme se do reality, vracíme se zpět
Z cesty snů musíme sjet.
Vracíme se, sedíš vedle mě
Opřela ses a hlavu si položila na mě.

Usínáme společně
Na sedačce obě dvě.
Ráno probouzím se první
Marně doufám, že to nebylo snění.

Probouzím se otevírám oči
Koukám vedle sebe
Nikdo tam není
Hledám stopy po tobě

Žádné tady nejsou
Byla si na jednu noc se mnou.
Ještě jednou jsem se vedle sebe koukla
Najednou si mi ze snu zmizela.
Autor Vydima27, 03.07.2020
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

začalo se mi líbit tvoje veršování :o)

04.07.2020 00:50:44 | Crazymike

Děkuji moc:-D

04.07.2020 22:56:33 | Vydima27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí