Variace

Variace

Anotace: ...navštívení láskou...

Variace č.1)


Závratná a omamující
droga
vůně růží, rozkvetlá zahrada
plná tajemných zákoutí
bystřina průzračné vody k pití.

Symfonie něhy co neutuchá
ba sílí k slastnému nedočkavému vrcholu.

Proud unášejicí do tajemných dálek
které přijímáš s důvěrou domoviny.

Laskavé pohlazení síly
pozvedající
co zaroveň ukotvuje
ne aby svazovalo,
ale dává jistotu vnitřního návratu
k tomu co jsme
k tomu kým jsme.


Láskou navštívení...



Variace č.2)


Dunící hudba
vodopádem splavu
duše přisednuvší
co nepřijímá zradu

zahrada plná
zrůžovělých květů
laskavé slovo
co završuje větu

symfonie něhy
co vrchol svůj má v slasti
proud tajemných dálek
když nepřináší strasti

laskavě jemné
pohlazení síly
toť Láska je
co lidé o ní snili...
Autor Malá mořská víla, 04.07.2020
Přečteno 274x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Denael, V.N.Losinský, jenommarie, Amiradi, Emily Říhová, Krahujec, Frr, Tomcat
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je dar a kdo lásky darem jenom plýtvat umí, ten o lásce ještě mnoho neví.
Krásné jsou verše a lásce je hold vzdávat vždy, je naplnění, jen někteří jí snadno berou jako samozřejmost a to rozhodně není. Moc silná JE, pro toho kdo v ní věří. *ST ;-)

05.07.2020 22:10:28 | jenommarie

Děkuju

08.07.2020 19:46:31 | Malá mořská víla

;-)

09.07.2020 11:09:51 | jenommarie

++++;-)ST

04.07.2020 12:22:23 | Tomcat

:)

08.07.2020 19:46:47 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí