Zásady lásky

Zásady lásky

Přeješ si strávit noci s city sdílenými?
Ano, jen když zaručíme se oba příjemnými.

Žádáš létat v oblacích něhy bez pokory?
Nech poradit si od skutečné mysly opory.

O Svaté dny žadonit o polibek obrácený?
Dopřát můžeš jej Ty každý den ztracený.

Že láska tě obchází a srdce ti krvácí?
Z minulosti Tvé tělo dluhy nutně splácí.

Věříš v lásku na první pohled bez očí?
Nezapomeň! Zrak ostatních stále se točí.

I Poustevník dokáže nájít Trosečnici

Autor báseňkář, 09.07.2020
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí