Seznamka bez tváří

Seznamka bez tváří

Selhání v lásce mne nedávno potkalo.
Jak dál? Co mé srdce navždy prodalo?
Jak najít jiného? Časem jsem polevila.
Kamarádka přítele skrytého objevila.

Zahalena v rouchu tmavém začínám,
tu po novém hřebci právě lačnívám.
Nacházím prvního! Nevidíme si tváře.
Já cítím tu dálku jeho mocné záře.

Zdraví mě. Já srdéčko mu nalévám.
Jak se mám? Srdcem sklenici přetékám.
Mám prý se mu ukázat? Tak brzy nechci.
Prý ať poskočíme a nejsme jak šnečci.

Co si to dovoluje? Že se mám odvázat?
Hulvát! Oblečení sundat mi chce přikázat.
Hádkou a nadávkami chce si mě získat?
Loučím se. S mobilem o zeď budu třískat.

Sundavám si roucho anonymity děravý.
Ale....nečekal na mě vedle ten pravý?

Autor báseňkář, 13.07.2020
Přečteno 183x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, kikin87, Dědek, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tvář nic není, horší je povaha...;-)

14.07.2020 15:51:40 | Marten

Pěkný text, ale to je život :o)

13.07.2020 22:27:42 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí