Texty, hudba, práce je má láce

Texty, hudba, práce je má láce

Anotace: Proč si se

Texty, hudba, práce, rodina, jídlo, povinnosti.
Zdraví praví.
Zdraví, praví.
Zdraví, praví?
Šrot pro slepice.
Mokvá mi palice.
Rum po ránu.
Podlaha co chodí proti tělu.
Obživlé zdi minaretu.
A v kabaretu čekáš na kankán.
Hladové oko bažící po kráse.
Rozum v trapu.
Ruce co tě objímají.
Ruce co tě dojímají.
Jsou jen tvé.
A pohledy vilné.
Tlukot srdce.
Hodin.
Kovadlin.
Záchranu hledají.
Práskači.
Děvky.
Já i ty.
My.
Jsme tu.
S tebou.
Čekáme.
O Tebe se staráme.
Abys byl.
Naplněn životem.
Touhou.
Autor umělec2, 14.07.2020
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Yry, mkinka, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí