Strach, žárlivost a doměnky

Strach, žárlivost a doměnky

Dnes ses mi zdál
trošku odměřený
Možná ses hřál..
O klín vlastní ženy
Možná se ti povedlo
probourat zeď .
a možná ,
možná se s ní miluješ právě ted...

Nejsem sobecká ,
jen se bojím..
Že se mi vezmeš..
ŽE MĚ ZABIJEŠ


Že opět padnu v boji
Autor Liduška, 14.07.2020
Přečteno 191x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Isla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podmínky stejné jak na začátku, jen jejich váha se časem mění.

15.07.2020 06:47:23 | petrzal

Tento boj nikdy neskončí. Jen bude slábnout s lidskou silou a trpělivostí.

15.07.2020 06:33:21 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí